Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@10:38:32 GMT

باسوادی بیش از ۷۴۰۰ نفر در استان بوشهر

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۵۲۳۰۱

باسوادی بیش از ۷۴۰۰ نفر در استان بوشهر

به گزارش خبرنگارگروه استان‌هایباشگاه خبرنگاران جوانازبوشهر،غلامرضا دانش‌فر صبح امروز در نشست بررسی سوادآموزی در استان بوشهر با اشاره به اینکه کارآفرینی در حوزه سوادآموزی از دستاوردهای بزرگ دولت یازدهم اظهار داشت: در چهار سال گذشته با وجود همه تنگناها در حوزه سواد آموزی، استان با ایجاد اشتغال 860 نفر، کارآفرینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با ذکر این مهم که ارزشیابی پایانی به هدف ارتقاء کمی و کیفی آموزش صورت می‌گیرد تصریح کرد: مهم‌ترین مسئله در ارزشیابی و سنجش پایانی برگزاری سالم امتحانات و تصحیح درست اوراق امتحانی می‌باشد از این‌روست که باید مبنای همه فعالیت‌ها و تصمیمات مقرارات و دستورالعمل‌ها باشد.
معاون سواد آموزی استان بوشهر با درخواست از ناظران وعوامل اجرایی برای دقت هر چه تمام‌تر در تمامی مراحل امتحانات یادآورشد و افزود:کار تصحیح اوراق امتحانی بصورت متمرکز دراداره آموزش و پرورش و تحت نظارت مستقیم مسئول یا کارشناس سواد آموزی منطقه یا شهرستان صورت بگیرد.
وی با تاکید بر توجه به تصحیح اوراق امتحانی سوادآموزان افزود: تصحیح کنندگان آزمون پایانی باید حتماً ازهمکاران پیمانی یا رسمی شاغل فرهنگی با حکم کتبی مدیر آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه باشند.
دانش‌فر تاکید کرد: نتایج آزمون بایدحداکثر تا یک هفته پس از تحویل اوراق امتحانی توسط کارشناس سنجش در سامانه ثبت و کارنامه صادر شده و در اسرع وقت در اختیار سواد آموزان قرار گیرد.
وی به عملکرد سوادآموزی در دولت یازدهم پرداخت و گفت: در چهار سال گذشته با وجود تنگناهای شدید مالی و کمبود محسوس نیروی انسانی بعنوان دوچالش عمده سواد آموزی استان،کارآفرینی انجام داده و860 نفر را مشغول بکار کرده‌ایم.
معاون سواد آموزی استان با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید سطح باسوادی دراستان افزایش چشمگیری داشته است، گفت: بیش از 7 هزار و 400 نفر در استان بوشهر باسواد شده‌اند، که باید با استفاده از همه امکانات برای بهره مندی دیگر افراد باقی مانده بیسواد نیز جذب شوند.
انتهای پیام /پ

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۲۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد

به گزارش قدس آنلاین، سید کاظم حسینی امروز، ۱۷ اردیبهشت در آئین افتتاحیه طرح ملی ماهر که با حضور معاون جوانان و کارکنان جمعیت هلال احمر استان در دبستان پسرانه دکتر حسابی شیراز برگزار شد، گفت: پس از برگزاری دوره آموزشی استانی تربیت مدرس ماهر با هدف توانمندسازی مراقبین سلامت و مربیان هلال احمر برای آموزش دانش‌آموزان و والدین ایشان در مدارس، مقرر شد که آموزش دو ساعته سرفصل‌های طرح ماهر ویژه گروه هدف انجام شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس ادامه داد: دانش‌آموزان با مهارت‌آموزی می‌توانند به درک عمیق‌تری از آموخته‌های خود دست یابند و برای ساختن آینده‌ای بهتر گامی موثر بردارند.

وی با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی دانش‌آموزان افزود: دانش‌آموزان با شرکت در این طرح همزمان با تحصیل، با این مهارت‌ها آشنا خواهند شد و با اشاره به طرح دادرس در دوره متوسطه اول به مهارت آموزی دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی متناسب با سن دانش آموزان تاکید کرد.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس نیز گفت: سرفصل‌های آموزشی طرح ماهر شامل آموزش شماره‌های اضطراری و نحوه انتقال اطلاعات به امدادگران در شرایط بحرانی و بروز حوادث، مدیریت بحران و کنترل استرس، شناسایی نقاط امن و ناامن، پناه‌گیری ایمن و کمک‌های اولیه ویژه والدین و دانش‌آموزان دوره دوم ابتدایی است.

فاطمه قاسمی افزود: طرح ماهر با هدف افزایش آمادگی و تاب‌آوری دانش‌آموزان و والدین با مهارت‌آموزی، ارتقای کیفیت سلامت جسمانی و روانی دانش‌آموزان والدین و فرهنگیان، افزایش سطح ایمنی، کاهش آسیب‌پذیری و پیامدهای ناشی از وقوع حوادث در مدارس، اجرا خواهد شد.

وی در تشریح دیگر اهداف افزود: توسعه و ترویج ظرفیت‌های خود امدادی و دگر امدادی مبنی بر مهارت‌ورزی دانش‌آموزان والدین و مربیان، استفاده از ظرفیت آموزش همسالان و سفیران سلامت در گسترش مهارت‌های امدادرسانی، ایجاد همدلی با آموزش مهارت‌های امداد و نجات بر پایه ارزش‌های هم نوع دوستی از دیگر اهداف این طرح است.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس گفت: دانش‌آموزان با قرائت سوگندنامه متعهد شدند که نسبت به حفظ جان خود و هم نوعان شان مسئولانه و با کسب مهارت‌های لازم رفتار کنند و برای مهارت‌آموزی هلال احمری تلاش کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد