Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو شورای نگهبان با بیان اینکه اوراق امتحانی نامزد‌های انتخابات مجلس خبرگان توسط دون فر از فقها تصحیح می‌شود، گفت: حتی سربرگ هر برگه امتحانی از این برگه جدا می‌شود تا شخصی که برگه امتحانی را تصحیح می‌کند، نداند برگه چه کسی را تصحیح کرده است. تاریخ انتشار: 08:00 - 09 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۱۳۸۳ هادی طحان‌نظیف در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به نحوه تصحیح برگه‌های امتحانی نامزد‌های انتخابات مجلس خبرگان در شورای نگهبان، گفت: همه آقایان در حال حاضر درگیر این موضوع هستند و بنده مشاهده کردم که «آیت‌الله مهدی شب‌زنده‌دار» و «آیت‌الله سید محمدرضا مدرسی» و سایر فقهای معظم با چه جدیتی بر روی این موضوع وقت می‌گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان داشت: در حال حاضر و طبق گزارشی که هفته گذشته در این رابطه ارائه شد آقایان مشغول تصحیح اوراق امتحانی هستند. نکته جالب توجه در این گزارش برای بنده این بود که هر برگه امتحانی را دو نفر تصحیح می‌کند.   بیشتر بخوانید:
واکنش جوان‌ترین عضو شورای نگهبان به اظهارات اخیر روحانی در یزد
طحان‌نظیف تصریح کرد: حتی سربرگ هر برگه امتحانی از این برگه جدا می‌شود تا شخصی که برگه امتحانی را تصحیح می‌کند، نداند برگه چه کسی را تصحیح کرده است.

وی بیان داشت: جالب است بدانید حتی نمره‌ای که نفر اول به یک برگه امتحانی می‌دهد نفر دوم آن را مشاهده نمی‌کند تا روی نمره دهی آن تاثیر گذار باشد.

عضو حقوقدان شورای نگهبان در پایان گفت: در حال حاضر کار با دقت فراوانی پیش می‌رود و همیشه این دقت و ظرافت از طرف فقهای شورای نگهبان، برای بنده درس آموز بوده است.   بیشتر بخوانید:
آیت‌الله جنتی: صلاحیت‌ها را با دقت بررسی می‌کنیم تا حق حتی یک نفر تضییع نشود   به گزارش میزان، آزمون اجتهاد از داوطلبان اولین انتخابات میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری با حضور داوطلبان روز پنجشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۸ در محل مصلی قدس قم برگزار شد.   بر اساس آیین‏ نامه‏ اجرایی قانون انتخابات مجلس خبرگان، مرجع تشخیص دارا بودن شرایط داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان رهبری، فقهای شورای نگهبان است و این شرایط عبارتند از: «اشتهار به دیانت و وثوق و شایستگی اخلاقی»، «اجتهاد در حدی‏ که قدرت استنباط بعض مسائل فقهی را داشته باشد و بتواند ولی‏ فقیه واجد شرایط رهبری را تشخیص دهد»، «بینش سیاسی، اجتماعی و آشنایی با مسائل روز»، «معتقد بودن به نظام جمهوری اسلامی ایران» و «نداشتن سوابق سوء سیاسی و اجتماعی».   شورای نگهبان ۱۲ عضو دارد که ۶ عضو آن فقیه و ۶ عضو دیگر آن حقوقدان هستند. اسامی فعلی اعضای شورای نگهبات عبارتند از:   فقها
۱. آیت‌الله احمد جنتی
۲. آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی
۳. آیت‌الله محمد یزدی
۴. آیت‌الله سید محمدرضا مدرسی‌یزدی
۵. آیت‌الله مهدی شب‌زنده‌دار
۶. حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا اعرافی

حقوقدان‌ها

۷. سیامک ره‌پیک
۸. عباسعلی کدخدایی
۹. محمد دهقان
۱۰. هادی طحان‌نظیف
۱۱. محمدحسین صادقی‌مقدم
۱۲. سید فضل‌الله موسوی  
طبق اصل‏ نود و یکم قانون اساسی، به‏ منظور پاسداری‏ از احکام‏ اسلام‏ و قانون‏ اساسی‏ از نظر عدم‏ مغایرت‏ مصوبات‏ مجلس‏ شورای‏ ملی با آنها، شورایی‏ به‏ نام‏ شورای‏ نگهبان‏ با ترکیب‏ زیر تشکیل‏ می‏ شود:
‎‎‎‎‎‎۱ - شش‏ نفر از فقهای‏ عادل‏ و آگاه‏ به‏ مقتضیات‏ زمان‏ و مسائل‏ روز. انتخاب‏ این‏ عده‏ با مقام‏ رهبری‏ است‏.
‎‎‎‎‎‎۲ - شش‏ نفر حقوقدان‏، در رشته‏ های‏ مختلف‏ حقوقی‏، از میان‏ حقوقدانان‏ مسلمانی‏ که‏ به‏ وسیله‏ رئیس‏ قوه‏ قضائیه‏ به‏ مجلس‏ شورای‏ ملی‏ معرفی‏ می‏ شوند و با رای‏ مجلس‏ انتخاب‏ می‏ گردند.   انتخابات اولین میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری، روز جمعه ۲ اسفند ۱۳۹۸ همزمان با یازهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۵ استان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شورای نگهبان مجلس خبرگان انتخابات 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۷۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعیه شماره (۲) ستاد انتخابات درباره زمان پایان تبلیغات

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور، متن این اطلاعیه به شرح زیر است:
«به آگاهی ملت شریف ایران اسلامی می‌رساند، با عنایت به ماده (۷۰) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، تبلیغات نامزد‌های مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ساعت ۰۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۲/۲۰ به پایان می‌رسد و هرگونه فعالیت تبلیغاتی پس از آن ممنوع است؛ لذا از کلیه نامزدها، احزاب، گروه‌های سیاسی، هواداران و عموم مردم عزیز تقاضا می‌شود پس از پایان مهلت زمان تبلیغات، از انجام هرگونه فعالیت تبلیغی له یا علیه نامزد‌ها پرهیز کنند و در روز اخذ رای نیز از به همراه داشتن هرگونه اقلام یا نماد تبلیغاتی (نظیر: عکس و...) خودداری ورزند.»

دیگر خبرها

  • اسامی نامزد های مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • اطلاعیه شماره (۲) ستاد انتخابات درباره زمان پایان تبلیغات
  • آیت‌الله جنتی: بیداری جوانان غربی و انزجار آن‌ها از اسراییل قابل پیش‌بینی بود
  • اهتمام به تحقق راهبرد‌های چهارگانه تعیین شده رهبر انقلاب
  • مواجهه غرب با دانشگاهیان معترض نمایش بی‌اعتباری ادعاهایشان است
  • بیداری جوانان غربی و انزجار آن‌ها از اسراییل قابل پیش‌بینی بود
  • صبح فردا، پایان زمان تبلیغات نامزد‌های انتخابات مجلس
  • فردا؛ آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه داوطلب
  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی